Kontakt oss

Nekom AS, Postboks 4,Teie,
3106 Nøtterøy.
Telefon: 33 38 33 50
Telefaks: 33 38 33 51
Mobil: 920 34 725
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse:Ørsnesalléen 31,
3120 Nøtterøy.

NEKOM AS er et konsulentselskap stiftet i 1998. Selskapet er lokalisert på Nøtterøy, men har en bredt sammensatt portefølje med oppdragsgivere hovedsakelig fra Oslo-regionen.

Selskapets kjernevirksomhet er administrativ bistand, samt rådgivingstjenester i forbindelse med offentlige anskaffelser. Vi leverer operativ innkjøpskompetanse og praktiske løsninger for alle innkjøp som gjøres fra det offentlige.

Vi skal levere tjenester og produkter som gir resultater. Både konkrete besparelser og effektvisering av innkjøpsprosedyrer. En hovedmålsetting er at kundens organisasjon skal få et endret fokus på den mulige verdiskaping som ligger i bedre innkjøpsrutiner.

Nekom AS bistår under hele prosessen fra utarbeidelse av kravspesifikasjoner og konkurransegrunnlag, evalueringsprosesser og eventuelt gjennomføring av forhandlinger til kontrahering med leverandør. Bistanden knytter seg til anskaffelse av varer, tjenester og bygg- og anleggsprosjekter, enten dette gjelder anskaffelser hvis kontraktsverdi er over eller under de terskelverdier som omfattes av EØS-avtalen og WTO avtalen om offentlige anskaffelser. Nekom AS kan også bistå med kostnadseffektive direkte anskaffelser.

Pr. 01.07.2012 har selskapet bistått ulike offentlige virksomheter med mer enn 550 operative innkjøp innen vare- og tjenestekjøp, samt bygg- og anleggsprosjekter. Flere prosjekter er i volum, art og omfang svært sammensatte og komplekse.

Nekom AS skal levere tjenester med høy presisjon og faglig meget god kvalitet. Tjenesteytelsen skal tilfredsstille kundens krav til fremdrift og økonomiske/politiske rammevilkår.

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon +47 33 38 33 50 for en uforpliktende samtale.